Gramedia Pustaka Utama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gramedia Pustaka Utama iku anak parusahan saka Golongan Kompas Gramedia sing makarya ing babagan panerbitan buku lan mbabar buku wiwit taun 1974. Buku fiksi pisanan sing kababar pangecapan iki ya iku novèl Karmila, karya Marga T, sing disusul karo buku seri anak-anak kaya Cerita dari Lima Bawana, Album Cerita Ternama, lll. Terbitan buku non-fiksi pisanan Gramedia ya iku Hanya Satu Bumi karya Barbara Ward lan René Dubois kanthi kerjasama karo Yeyasan Obor.

Gramedia Pustaka Utama tansah mbabar buku-buku apik, saka pertalan utawa karya asli jero nagara, antarané kanggo jinis fiksi ya iku Harry Potter karya JK. Rowling, novel2 karya Sidney Sheldon, Agatha Christie, Marry Higgins Clark, Sandara Brown, novel2 Mira W, Maria A. Sardjono, Hilman, lan isih akèh manèh. Kanggo nonfiksi ana karya2 Robert Kiyosaki, Stephen Covey, Vincent Gasperz, Tung Desem Waringin, Rhenald Kasali, Adi Gunawan, lan sapanunggalané.

Pranala njaba[besut | besut sumber]