Indhustri otomotif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Otomotif)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Indhustri otomotif iku babagan kang ngrancang, yasa, mrodhuksi, masaraké, lan ngadol montor, lan minangka salah siji sèktor ékonomi kang wigati ing donya. Istilah indhustri otomotif lumrahé ora kalebu indhustri sawisé montor ditampa déning pelanggan,kaya déné bèngkèl lan pompa bènsin.

Uga delengen[besut | besut sumber]