Indhustri otomotif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Indhustri otomotif iku babagan sing ngrancang, mbangun, mrodhuksi, masaraké, lan ngadol montor, lan minangka salah siji sèktor ékonomi sing wigati ing donya. Istilah indhustri otomotif umumé ora kalebu industri sawisé montor ditampa déning pelanggan,kayadéné bèngkèl lan pompa bènsin.

Deleng uga[besut | besut sumber]