Indhustri otomotif

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Indhustri otomotif iku babagan sing ngrancang, yasa, mrodhuksi, masaraké, lan ngadol montor, lan minangka salah siji sèktor ékonomi sing wigati ing donya. Istilah indhustri otomotif lumrahé ora kalebu indhustri sawisé montor ditampa déning pelanggan,kaya déné bèngkèl lan pompa bènsin.

Uga delengen[besut | besut sumber]