Indhustri otomotif

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Indhustri otomotif iku babagan sing ngrancang, mbangun, mrodhuksi, masaraké, lan ngadol montor, lan minangka salah siji sèktor ékonomi sing wigati ing donya. Istilah indhustri otomotif umumé ora kalebu industri sawisé montor ditampa déning pelanggan,kayadéné bèngkèl lan pompa bènsin.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Indhustri_otomotif&oldid=833020"