Tèknik otomotif

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Tèknik otomotif punika èlmu ingkang nyinaoni sadaya ingkang wonten gandhènganipun kaliyan kendaraan, langkung utami montor kaliyan pit motor. Inkang disinaoni wonten macem-macem cabang, inggih punika :

  • Ngrencanaké.
  • Ngembangké.
  • Produksi
  • Ngopèni

Supados saged ngertos teknik otomotif, kedah ngertos sistem ingkang wonten kendaraan.

  1. Mesin obong lebet.
  2. Mindahke doyo.
  3. Sistèm setir.
  4. Sistèm per.
  5. Sistèm rem.
  6. Bodi utowo kasis.
  7. Sistèm listrik.

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tèknik_otomotif&oldid=1013844"