Èlmu terapan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Èlmu terapan iku panerapan kawruh saka siji utawa luwih bidang-bidang: matematika, fisika utawa èlmu alam, èlmu kimia utawa èlmu biologi kanggo ngrampungi masalah praktis sing langsung merbawani marang kauripan kita sadina-dina.

Cabang utama[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Èlmu_terapan&oldid=867457"