Èlmu terapan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Èlmu terapan iku panerapan kawruh saka siji utawa luwih bidang-bidang: matematika, fisika utawa èlmu alam, èlmu kimia utawa èlmu biologi kanggo ngrampungi masalah praktis sing langsung merbawani marang kauripan kita sadina-dina.

Cabang utama[besut | besut sumber]