Ulah raga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Olahraga)
Ulah raga

Ulah raga iku miguna kanggo ngelatih raga manungsa, uga lan rohani contoné dolanan skak (catur).

Sajarah[besut | besut sumber]

Ulah raga Modern[besut | besut sumber]

Cabang ulah raga modhèren[besut | besut sumber]

Cabang ulah raga modhèrn antarané:

Rekor[besut | besut sumber]

Ulah raga Tradisional[besut | besut sumber]

Ulah raga asli saking laladan-laladan Indonésia:

Liyane[besut | besut sumber]