Menyang kontèn

Ulah raga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Olahraga)
     

Ulah raga iku miguna kanggo ngelatih raga manungsa, uga lan rohani contoné dolanan sekak (catur).

Sajarah[besut | besut sumber]

Ulah raga Modern[besut | besut sumber]

Cabang ulah raga modhèren[besut | besut sumber]

Cabang ulah raga modhèren antarané:

Rekor[besut | besut sumber]

Ulah raga Tradisional[besut | besut sumber]

Ulah raga asli saking laladan-laladan Indonésia:

Liyane[besut | besut sumber]