Ulah raga

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Olahraga)
Jujug: pandhu arah, pados

Ulah raga iku miguna kanggo ngelatih raga menungsa, uga lan rohani contoné dolanan skak (catur).

Sajarah[sunting | besut sumber]

Ulah raga Modern[sunting | besut sumber]

Cabang ulah raga modern[sunting | besut sumber]

Cabang ulah raga modhèrn antara liya:

Rekor[sunting | besut sumber]

Ulah raga Tradisional[sunting | besut sumber]

Ulah raga asli saking laladan-laladan Indonésia:

Liyane[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ulah_raga&oldid=1018664"