Olahraga

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Olahraga iku miguna kanggo ngelatih raga menungsa, uga lan rohani contoné dolanan skak (catur).

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Olahraga Modern[sunting | sunting sumber]

Cabang olahraga modern[sunting | sunting sumber]

Cabang olahraga modhèrn antara liya:

Rekor[sunting | sunting sumber]

Olahraga Tradisional[sunting | sunting sumber]

Olahraga asli saking daerah-daerah Indonesia:

Liyane[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Olahraga&oldid=805002"