Ulah raga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Olahraga)
Ulah raga

Ulah raga iku miguna kanggo ngelatih raga menungsa, uga lan rohani contoné dolanan skak (catur).

Sajarah[besut | besut sumber]

Ulah raga Modern[besut | besut sumber]

Cabang ulah raga modern[besut | besut sumber]

Cabang ulah raga modhèrn antara liya:

Rekor[besut | besut sumber]

Ulah raga Tradisional[besut | besut sumber]

Ulah raga asli saking laladan-laladan Indonésia:

Liyane[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ulah_raga&oldid=1059394"