Balap motor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Balap motor ing MotoGp Sepang

Balap motor iku ulah raga otomotif kang migunakaké pit motor minangka piranti tunggangan. Balap motor, mligi road race, cukup populèr ing Indonésia. Amèh saben minggu ing sawetara laladan dianakaké acara balap motor. Saliyané road race, balap motor jinis liya kang cukup seringkerep dianakaké ya iku motorcross, drag bike, grasstrack lan supersport.

Kajuwaraan[besut | besut sumber]

Kajuwaraan balap motor: