Balap motor

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Balap motor ing MotoGp Sepang

Balap motor iku ulah raga otomotif sing migunakaké pit motor minangka piranti tunggangan. Balap motor, mliginé road race, cukup populèr ing Indonésia. Amèh saben minggu ing sawetara laladan dianakaké acara balap motor. Saliyané road race, balap motor jinis liya sing cukup seringkerep dianakaké ya iku motorcross, drag bike, grasstrack lan supersport.

Kajuwaraan[besut | besut sumber]

Kajuwaraan balap motor:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Balap_motor&oldid=1016309"