Kano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kano

Kano iku wangun prau cilik lan ciut, kang bisa diobahaké déning tenanga manungsa uga bisa di wenenhi layar.Wujud kano kang aneka rupa kaya ta wangun lanjip kang ana ing pucuk ngarep lan mburi uga kabukak ing bagean ndhuwur lan bisa uga diwènèhi tutup. Kano kang migunakaké tenaga manungsa bisa dilakokake déning piranti biyantu kayuh.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]