Atletik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lari gawang, salah satu jinis ulah raga atletik.

Atletik ya iku gabungan saka pirang jinis ulah raga kang umume bisa dikelompokake dadi mlayu, lempar, lan lompat.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Atletik&oldid=1000051"