Atletik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lari gawang, salah satu jinis ulah raga atletik.

Atletik ya iku gabungan saka pirang jinis ulah raga kang racaké bisa dikelompokake dadi mlayu, lempar, lan lompat.