Sepak takraw

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sepak takraw
Game of Sepaktakraw at a match in Strasbourg.jpg
OrganisasiISTAF
Dimainaké pisananAbad ka-15
Characteristics
Anggota tim3
CampuranTunggal
KategorisasiLapangan atutup utawa ing pasisir
Pirantibal rotan
Bal Sepak takraw saka rotan

Sepak takraw iku jinis ulah raga campuran kang dijupuk saka bal-balan lan voli bal, kang bisa dimainake ing lapangan dobel kaya ta lapangan badminton, uga roning praturan juru main ora bisa nyekel bal karo tangan. Kajuaraan paling misuwur kang ana ing cabang iki ya iku King's Cup World Championships,kang pungkasan ditindakaké ing Bangkok, Thailand.