Bal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Bal iku wangun barang kang awujud bunder uga asring dimupangataké dadi piranti ulah raga utawa dolanan. Lumrahé bal kaisi saka udara.Wujud bal utawa jinisé aneka warna dideleng saka kagunakané, kaya ta:

Bal uga bisa diartiaké ing kabèh wangun barang kang awujud bunder kathi duwé mupangat dideleng saka jinisé utawa jenengé: