Bal

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg

Bal iku wangun barang kang awujud bunder uga asring dimupangataké dadi piranti olahraga utawa dolanan. Umumé bal kaisi saka udara.Wujud bal utawa jinisé aneka werna dideleng saka kagunakané, kayata:

Bal uga bisa diartiaké ing kabèh wangun barang kang awujud bunder kathi ndhuwéni mupangat dideleng saka jinisé utawa jenengé :

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bal&oldid=833192"