Bal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig.svg

Bal iku wangun barang kang awujud bunder uga asring dimupangataké dadi piranti ulah raga utawa dolanan. Umumé bal kaisi saka udara.Wujud bal utawa jinisé aneka werna dideleng saka kagunakané, kayata:

Bal uga bisa diartiaké ing kabèh wangun barang kang awujud bunder kathi nduwèni mupangat dideleng saka jinisé utawa jenengé :


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bal&oldid=999889"