Robotika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Robot di pabrik

Robotika ya iku cawang teknologi kang gegayutan karo désain, konstruksi, operasi, disposisi struktural, prodhuksi, lan aplikasi saka robot.[1] Robotika kakait karo ilmu pengetahuan bidang elektronika, mesin, mekanika, lan perangkat lunak komputer.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ (en) "robotics". Oxford Dictionaries. Dijupuk 4 February 2011. 
  2. ^ (en) "Industry Spotlight: Robotics from Monster Career Advice". Dijupuk 2007-08-26. 


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Robotika&oldid=1084370"