Robotika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Robot di pabrik

Robotika ya iku cawang teknologi kang gegayutan karo désain, konstruksi, operasi, disposisi struktural, prodhuksi, lan aplikasi saka robot.[1] Robotika kakait karo ngèlmu kawruh babagan elektronika, mesin, mekanika, lan perangkat lunak komputer.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "robotics". Oxford Dictionaries. Dijupuk 4 February 2011. 
  2. ^ "Industry Spotlight: Robotics from Monster Career Advice". Dijupuk 2007-08-26.