Robotika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Robot di pabrik

Robotika ya iku cawang teknologi kang gegayutan karo désain, konstruksi, operasi, disposisi struktural, prodhuksi, lan aplikasi saka robot.[1] Robotika kakait karo ngèlmu kawruh babagan elektronika, mesin, mekanika, lan perangkat lunak komputer.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "robotics". Oxford Dictionaries. Dibukak tanggal 4 February 2011.
  2. "Industry Spotlight: Robotics from Monster Career Advice". Dibukak tanggal 2007-08-26.