Kompas (koran)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kompas
Jinis Layang Kabar Dinan
Format Broadsheet 7 Kolom

Sing kagungan Klompok Kompas Gramedia
Penerbit PT.Kompas Media Nusantara
Redaktur kepala Rikard Bagun
Didegaké 28 Juni 1965
Markas besar Palmerah Kidul No.26-28 Jakarta Kodhepos 10270 Indonésia

Situs web: www.kompas.com

Kompas (layang kabar) inggih punika salah satunggalipun asma layang kabar Indonésia ingkang anggadahi kantor pusat kang dumunung ana ing Jakarta. Koran Kompas digagas déning PT Kompas Media Nusantara ingkang dados bagean saking Kelompok Kompas Gramedia (KG).

Cithakan:Templat:Situs Web Indonésia

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kompas_(koran)&oldid=1040488"