Parembugan:Kompas (koran)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Takkira tembung layang kabar iki ora lumrah. Meursault2004ngobrol 24 April 2012 06.23 (UTC)

Tak kira bener mas, senadyan ana lema ing bausastra basa jawa nanging kayané luwih lumrah koran.Pras pirembagan 24 April 2012 14.52 (UTC)

Aku ora ngerti menawa léma layang kabar ana ing bausastra. Matur nuwun mengko taktiliki koran-koran lawas ing basa Jawa. Koran2 iki nganggo tembung apa. Nanging saiki takpindhahé menyang koran waé. Meursault2004ngobrol 25 April 2012 07.09 (UTC)