Bukan Empat Mata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasiun TV nggon tayangé Bukan Empat Mata

Bukan Empat Mata (ndhisik jenengé Empat Mata) ya iku salah sijiné acara talkshow (ngomong-ngomong) Indonesia sing digawakné karo Tukul Arwana ndhik Trans7. Acara iki lekas dipandu karo Tukul wiwit September 2005. Saben acarané mesti onok tema mirunggan sing diselingi karo guyonan. Bukan Empat Mata tau menang ndhik Panasonic Awards nggé kategori Talkshow Hiburan Terbaik nganti 2 taun (2009, dan 2010).

Pranatacara[besut | besut sumber]

Panyengkuyung acara[besut | besut sumber]

  • Vega Darwanti - pendampingé pranatacara
  • Olla Ramlan - pendampingé pranatacara
  • Chintya Sari - pendampingé pranatacara
  • Marcella Lumowa - pranatacara segmen Tanya Tamu Tukul (T3)
  • Pepi - pendampingé pranatacara karo dadi Drummer Bukan Empat mata Band
  • Edwin Lau - pranatacara segmen Masak-memasak

Kontrovèrsiné[besut | besut sumber]

Empat Mata lan KPI[besut | besut sumber]

Kontroversiné sing kapisan ya iku kala ngundang Sumanto tiyang sing naté mangan manungsa 2007. Sakbanjuré taun 2008 ndhik Bukan Empat Mata wonten adegan ya iku mangan kodhok urip-urip.

Kabar sing paling anyar ndhik taun 2016 iki arara punika sampun bibar.[1] Kabar iku uga dibenerné kaliyan Humas Trans7.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]