Olla Ramlan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Olla Ramlan
Olla ramlan-20101020-003-hendra.jpg
LairFebiolla Ramlan
Jeneng liyaOlla Ramlan
Pakaryanaktris, model, penyanyi, presenter
Taun aktif1997-Saiki
PasanganAlex Tian (Cerai)
AnakSean Michael Alexander
Wong tuwaMuhammad Ramlan (Ayah) Pissa Assarah (Ibu)

Febiolla Ramlan (lair ing Banjarmasin, 15 Fèbruari 1980; umur 39 taun).[1] Febiola Ramlan misuwur kanthi jeneng Olla Ramlan.[1] Olla Ramlan misuwur dadi modhél lan juru main sinétron kang asalé Indonésia.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Olla Ramlan miwiti kariré dadi finalis ajang pamilihan Cover Girl Mode nalika taun 2007.[1] Kariré ing donyaning entertainment kawiwitan amarga mbaké kang jenengé Lolitha Ramlan.[1]Lolitha Ramlan ngirimaké formulir kanggo ajang pemilihan iku.[1] Ing lomba iku, Ola Ramlan dadi juwara favorit.[1] Sawisé menang ing lomba cover girl, Ola Ramlan banjur éntuk akèh tawaran kanggi main sinétron lan dadi bintang iklan prodhuk-prodhuk tinamtu.[1]

Olla Ramlan kang miwiti kariré kanthi dadi modhèl banjur nutugaké kanthi njajal ing donyaning akting.[1] Olla Ramlan banjur main ing sinétron-sinétron.[1] Sinetron kang tau dibintangi Olla Ramlan kaya ta sinétron kang judhulé Shakila.[1] Saliyané iku, Olla Ramlan uga dadi bintang iklan kopi.[1] Iklan kopi iki nduwé dialog kang nganti saiki isih cetha diilingi tuprap penonton ya iku dialog kang uniné Pagi Donna.[1]

Nalika sasi November taun 2010, Olla resmi dikongkon dadi dhuta merek Yahoo OMG!.[2]

Kulawarga[besut | besut sumber]

Olla Ramlan iku anak kang kaping enem saka sadulur kang cacahé sewelas.[1] Ola Ramlan iku ipené aktor utawa juru main sinétron kang jenengé Vicky Nitinegoro.[3]

Olla resmi cerai karo bojoné kang jenengé Alex Tian nalika Oktober taun 2010 kang kapungkur.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

Film kang dibintangi Olla Ramlan.[1]

Sinétron[besut | besut sumber]

Sinetron kang dibintangi Olla Ramlan.[1]

  • Shakila
  • Perempuan
  • Cinta Indah
  • OKB
  • Mata Air Surga
  • Nada Cinta

Video Klip[besut | besut sumber]

Video klip kang dibintangi Olla Ramlan.[1]

Single[besut | besut sumber]

Lagu kang dinyanyekaké Olla Ramlan.[1]

  • Gotcha (Feat Robin Hood)
  • Sakit Hati

Presenter[besut | besut sumber]

Acara kang kabawah Olla Ramlan.[1]

Iklan[besut | besut sumber]

Iklan kang dibintangi Olla Ramlan.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)
  2. id.omg.yahoo.com(dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)
  3. detikhot.com(dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)