Parembugan Naraguna:Albertus Aditya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panganggé Albertus Aditya, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun! Meursault2004ngobrol 23:51, 19 November 2007 (UTC)

Bahasa Indonesia[besut sumber]

Ya mangga, silakan. Kalau mau pakai bahasa Indonesia juga bisa kok jika agak sulit pakai bahasa Jawa :-) BTW di Wikipedia Jawa tidak perlu mutlak pakai bahasa krama kok. Asal mematuhi Pancapilar :-) Meursault2004ngobrol 01:36, 21 November 2007 (UTC)

Usul pangangkatan pangurus anyar[besut sumber]

Para sutrisna kabèh, amarga kakurangan tenaga aku ngusulaké panambahan pengurus anyar atas nama mas Sabudis, mangga dipirsani ing Warung Kopi. Nyuwun pamarayoga. Matur nuwun. Pras wicara 07:45, 18 Februari 2010 (UTC)

Monsters, Inc.[besut sumber]

Can you translate this? SD2345 rembugan 01:25, 3 Juli 2010 (UTC)

Can or can't? Did you see the article? SD2345 rembugan 02:00, 3 Juli 2010 (UTC)

Bintang Wiki[besut sumber]

Terima kasih atas penganugerahan Bintang Wiki. Kami sangat membutuhkan uluran tangan para pecinta Wikipedia seperti anda untuk ikut menjaga dan mengembangkan Wikipedia, terutama bahasa Jawa. Sekali lagi terima kasih atas partisipasinya selama ini. Keep it up.Pras rembugan 08:42, 29 Desember 2010 (UTC)

Templat fb[besut sumber]

Halo, Templat fb di wiki ini masih belum baik, hasilnya masih pakai hukum MD (Singapura tim nasional bal-balan) padahal seharusnya Tim nasional bal-balan Singapura). Sedangkan fb-big hasilnya sudah benar. Bantuan perbaikan sangat dialu-alukan. Salam.Pras rembugan 23:08, 19 Februari 2011 (UTC)

Problem solved. Ternyata di {{Country flaglink}} Perubahannya:

- [[Image:{{{flag alias}}}|22x20px|border |Flag of {{{alias}}}]] [[{{{alias}}} {{{altlink}}}|{{{alias}}}]]

Dhokumèntasi[gawé]

+ [[Image:{{{flag alias}}}|22x20px|border |Flag of {{{alias}}}]] [[ {{{altlink}}}{{{alias}}}|{{{alias}}}]]

Dhokumèntasi[gawé]

Terima kasih. Pras rembugan 08:18, 20 Februari 2011 (UTC)

Klub sepak bola di Indonesia[besut sumber]

Artikel tentang klub-klub sepak bola di Indonesia masih kosong (baru saya buat Persib), kalau ada waktu dan minat kapan-kapan bisa membuat rintisannya :)

Oh iya btw Cithakan navbox negara bagean Jerman sudah saya terjemahkan. Terima kasih. Pras rembugan 10:14, 21 Februari 2011 (UTC)

Re:Ruang nama[besut sumber]

Matur nuwun Mas Albertus sampun mriksani. Terima kasih Bung Albertus sudah memeriksanya. Salam, JV500Ichsan rembugan 05:24, 23 Maret 2011 (UTC)

Panyuwunan swara alih hak opsis tgl 1 Juni 2012[besut sumber]

Wara-wara saka mas Revo: Ing tanggal 4 November 2011, ana pangurus anyar telu diangkat. Nanging amerga ana pangurus telu anyar iki diangkat, gunggungé pangurus ing Wikipédia Jawa dadi saya akèh lan sacara rélatif dadi luwih gedhé. Supaya ora disrengeni Wikimedia Foundation menawa cacahé opsis akèh banget, mula sawisé rerembugan karo sawetara panganggo sacara ‘’offline’’ (jaba jaringan) aku ngajokaké supaya hak opsis panganggo loro sing kapacak ing ngisor iki, dialihaké dhisik marang panganggo anyar telu sing 6 sasi kapungkur diangkat. Menawa rong panganggo iki aktif manèh, mengko hak opsisé bisa diparingaké manèh.

Panyuwunan swara diwiwiti tanggal 1 Juni 2012 lan dipungkasi ing tanggal 15 Juni 2012. Ing tanggal 16 Juni 2012 mengko diputusaké kasilé panyuwunan swara iki. Sok sapaa sing tanggal 1 Juni wis nggabung minimal 1 minggu lan wis ndarbèni suntingan 30 iji utawa sadurungé iki naté mèlu panyuwunan swara ing Wikipédia abasa Jawa, olèh mèlu maringi swara.

Kaca panyuwunan swara ana ing kéné. Ayo sing wis bisa mèlu mènèhi swara padha ngisi, wiwit tanggal 1 Juni 2012 dina Jemuwah. Matur nuwun.Pras pirembagan 30 Mei 2012 22.57 (UTC)