Naraguna:Bennylin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Aerlinn in Edhil o Imladris.png


id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-4This user can contribute with a near-native level of English.
jv-3Naragina puniki gadhah kawruh inggil basa Jawi.