Poales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Poales
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Liliopsida
Ordo: Poales
Small
families

Pirsani teks

Poales arupa sawijining ordo kang kalebu famili kaya suket-suketan, bromeliads, lan sedges. Ordo iki nglebokaké tetanduran sing jenisé pari-parian kaya Pari, Gandum, lan akèh liyané.

Order Poales

Pranala njaba[besut | besut sumber]