Poales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Poales
Dactylis glomerata bluete2.jpeg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Liliopsida
Ordho: Poales
Small
families

Pirsani teks

Poales arupa sawijining ordho kang kalebu famili kaya suket-suketan, bromeliads, lan sedges. Ordo iki nglebokaké tetanduran sing jinisé pari-parian kaya Pari, Gandum, lan akèh liyané.

Order Poales

Pranala njaba[besut | besut sumber]