Hobi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Prakata[besut | besut sumber]

Hobi utawa kesenengan iku kabeh sing disenengi masing-masing menungsa sing umume dudu pegawéan utama/pokok ning pegawéan sambilan.

Werna-Werna hobi[besut | besut sumber]

Kagunaan[besut | besut sumber]

Kagunaan hobi iku antarane kanggo nyalurke kesenengan utawa kanggo ngilangke stress


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hobi&oldid=952714"