Hobi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Prakata[besut | besut sumber]

Hobi utawa kesenengan iku kabèh sing disenengi masing-masing manungsa sing umume dudu pegawéan utama/pokok ning pegawéan sambilan.

Werna-Werna hobi[besut | besut sumber]

Kagunaan[besut | besut sumber]

Kagunaan hobi iku antarane kanggo nyalurke kesenengan utawa kanggo ngilangke stress