Hobi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Hobi utawa kesenengan iku kabèh sing disenengi masing-masing manungsa sing racaké dudu pegawéan utama/pokok ning pegawéan sambilan.

Werna-Werna hobi[besut | besut sumber]

Kagunaan[besut | besut sumber]

Kagunaan hobi iku antarané kanggo nyalurke kesenengan utawa kanggo ngilangke stress