Kebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kebon ya iku panggonan kanggo nandur wit-witan sing nduwé kasil kayata woh-wohan lan janganan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kebon&oldid=1055037"