Kebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kebon ya iku panggonan kanggo nandur wit-witan kang nduwé kasil kaya ta woh-wohan lan janganan.