Kebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kebon yaiku panggonan kanggo nandur wit-witan kang nduwé kasil kaya ta woh-wohan lan janganan.