Janganan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sayur-sayuran.

Janganan utawa sayuran iku jeneng tetanduran utawa pérangan-pérangané sing dipangan manungsa ananging ora kagolong kategori woh-wohan, kekacang, herba, rempah utawa wijèn. Tembung sayuran iku luwih umum dienggo ing basa Melayu.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.