Woh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Woh-wohan ing kios pasar.

Wohyaiku perangan saka uwitsing mangandhung wiji. Woh-wohané dhéwé kerep uga dipangan. Biyasané woh-wohan akèh banyuné lan uga mangandhung gulaalami. Saliyané iku uga mangandhung serat-serat alami ing kulité lan isiné. Kabèh woh-wohan mangandhung wesilan sithik protéinsarta gajihé.

Daftar jinising woh-wohan[besut | besut sumber]



Pranala njaba[besut | besut sumber]

Who-wohan
Wikimedia Commons duwé médhia ngenani Woh.


Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Woh&oldid=804794"