Woh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Woh-wohan ing kios pasar.

Woh ya iku perangan saka uwit sing mangandhung wiji. Woh-wohané dhéwé kerep uga dipangan. Biyasané woh-wohan akèh banyuné lan uga mangandhung gula alami. Saliyané iku uga mangandhung serat-serat alami ing kulité lan isiné. Kabèh woh-wohan mangandhung wesi lan sithik protéin sarta gajihé.

Pratélan jinising woh-wohan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Deleng Uga Woh-wohan