Woh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Woh-wohan ing kios pasar.
Bakul buah ing pasar Rwanda

Woh yaiku pérangan saka uwit kang ngandhut wiji. Woh-wohané dhéwé kerep uga dipangan. Lumrahé woh-wohan akèh banyuné lan uga ngandhut gula alami. Kajaba iku uga ngandhut serat-serat alami ing kulité lan isiné. Kabèh woh-wohan ngandhut zat wesi lan sithik protéin sarta gajih.

Pratélan jinising woh-wohan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Deleng Uga Woh-wohan