Gizi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gizi utawa nutrisi ya iku kandhutan bahan panganan kang ndarbèni mupangat apik kanggo kaséhatan.