Gizi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gizi utawa nutrisi ya iku kandungan bahan panganan kang ndarbèni mupangat apik kanggo kaséhatan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gizi&oldid=965242"