Asimilasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Asimilasi ya iku pengaruh unining basa tumrap unining basa liyané.

Tuladha:

  • (kedhondhong) dadi (gedhondhong)
  • (kreteg) dadi (kretek)
  • (kliliben) dadi (klilipen)

Deleng uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Asimilasi&oldid=964721"