Bléwah

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bléwah
Blewah mateng
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Cucurbitales
Kulawarga: Cucurbitaceae
Marga: Cucumis
Jinis: C. melo
Trinomial name
Cucumis melo 'cantalupensis' Group
Naudin.

Bléwah iku woh kanggo campuran wedangan seger utamane es campur. Wohe radha gedhe seukuran jeruk bali, kelir kulite kuning gadhing kadang ana campuran ijo-ijone.

Bléwah isa di temoni ing ngendi wae ing Pulo Jawa, woh iki uga isa diolah dadi sirop.


Delengen Uga Woh-wohan
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bléwah&oldid=805057"