Kuning

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kothak punika nedahaken werni jené.
 

Kuning (jené) punika warni:

Werni-werni jené (11)[besut | besut sumber]

Werni Nami HTML Heksadesimal
Gold #FFD700
Yellow #FFFF00
LightYellow #FFFFE0
LemonChiffon #FFFACD
LightGoldenrodYellow #FAFAD2
PapayaWhip #FFEFD5
Moccasin #FFE4B5
PeachPuff #FFDAB9
PaleGoldenrod #EEE8AA
Khaki #F0E68C
DarkKhaki #BDB76B


KelirDaftar Kelir

Biru Enom Jambon Ireng Abu-Abu Perak Putih
Abang Jingga Kuning Ijo Biru Nila Ungu Enom
Emas Zaitun Ungu


Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.