Cucurbitaceae

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Cucurbitaceae
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
Ordo: Cucurbitales
Kulawarga: Cucurbitaceae
Genera

lihat teks.

Suku labu-labuan utawa Cucurbitaceae ya iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut sistem klasifikasi APG II suku iki klebu dalam bangsa Cucurbitales, klad eurosids I. Suku iki nduwèni ciri khusus ya iku bakal woh'e ana sak ngisore kembange

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cucurbitaceae&oldid=1045117"