Cucurbitaceae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Cucurbitaceae
Hodgsonia heteroclita male.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Unranked: Eudicots
Unranked: Rosids
Ordho: Cucurbitales
Famili: Cucurbitaceae
Genera

lihat teks.

Suku labu-labuan utawa Cucurbitaceae ya iku suku anggota tetanduran ngembang. Miturut sistem klasifikasi APG II suku iki klebu dalam bangsa Cucurbitales, klad eurosids I. Suku iki nduwèni ciri khusus ya iku bakal woh'e ana sak ngisore kembange