Bir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bir.

Bir iku minuman sing mangandhung alkohol. Bir digawé nganggo jawawut, hop lan ragi. Sok-sokan ya diwèhi gula.

Nanging jaman sepréné uga ana bir sing tanpa alkohol. Ing tanah Jawa bir sing misuwur iku Bir Bintang.