Bir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bir.

Bir iku minuman sing mangandhung alkohol. Bir digawé nganggo jawawut, hop lan ragi. Sok-sokan ya diwèhi gula.

Nanging jaman sepréné uga ana bir sing tanpa alkohol. Ing tanah Jawa bir sing misuwur iku Bir Bintang.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bir&oldid=1045041"