Hop

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hop.

Hop (Humulus lupulus) saka basa Inggris utawa basa Walanda, iku sawijining tetanduran sing dienggo nggawé bir. Hop iku pait rasané lan mbiyèn-biyèné dienggo ngawètaké bir supaya tahan suwé. Tetandhuran hop iku ana sing lanang lan ana sing wadon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hop&oldid=879262"