Woh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Uwoh)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Woh-wohan ing kios pasar.

Woh yaiku pérangan saka uwit kang ngandhut wiji. Woh-wohané dhéwé kerep uga dipangan. Lumrahé woh-wohan akèh banyuné lan uga ngandhut gula alami. Kajaba iku uga ngandhut serat-serat alami ing kulité lan isiné. Kabèh woh-wohan ngandhut zat wesi lan sithik protéin sarta gajih.

Pratélan jinising woh-wohan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Deleng Uga Woh-wohan