Naraguna:TracySurya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Babel:
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-1This user can contribute with a basic level of English.


Nami kula Theresia Suryati, lair lan manggen ing Magelang.
Kula mlebet dados panganggé punika amargi pengen nyinaoni lan nambah kawruh basa Jawi.
Mugi-mugi Wikipédia basa Jawi tambah pepak artikelipun lan tambah kathah pengagemipun.

Aksara Jawa[besut | besut sumber]

ꦤꦩꦶ ꦏꦸꦭ ꦛꦺꦫꦺꦱꦶꦪ ꦱꦸꦂꦪꦠꦶ꧈​ ꦥꦔꦁꦒꦺ ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦝꦶ ꦪ ꦧꦱ ꦗꦮꦶ ꦮꦶꦮꦶꦠ꧀ ꦠꦲꦸꦤ꧀ ꧇꧒꧐꧐꧗꧇​꧉​

Pranala wigati[besut | besut sumber]

Bintang WikiJv[besut | besut sumber]

Piranti[besut | besut sumber]

1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

29 Mèi 2024

28 Mèi 2024

27 Mèi 2024

26 Mèi 2024

25 Mèi 2024

24 Mèi 2024

23 Mèi 2024

22 Mèi 2024


1000 artikel anyar

29 Mèi 2024

27 Mèi 2024

21 Mèi 2024

20 Mèi 2024

  • 01.0420 Mèi 2024 01.04Ao dai (sa | besut) ‎[1.307 bèt]27.3.1.7 (parembugan) (Kaca anyar: Ao dai ({{lang-vi|Áo dài}}) yaiku sandhangan nasional Vietnam sing dimodernisasi sing kasusun saka tunik pamisah dawa sing dianggo ing celonone sutra. Bisa digunakake minangka pakaian resmi kanggo lanang lan wadon.) Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl

15 Mèi 2024

14 Mèi 2024

13 Mèi 2024

12 Mèi 2024

  • 14.0812 Mèi 2024 14.08Pratapan (sa | besut) ‎[873 bèt]Thersetya2021 (parembugan | pasumbang) (Kaca anyar: '''Pratapan''' inggih menika papan kagem tapa. Papan menika kawontenanipun tebih saking padhusunan, pategalan, sabin, peken, utawi papan ingkang regeng sanesipun. Mirungganipun pratapan menika wonten ing pucuk gunung, ngandhap wit ingkang ageng lan ronipun ngrembuyung, utawi celak grojogan/punthuk. == Reni-reni Pratapan == Ing Nuswantara, kathah pratapan ingkang dipunpiji sawetawis resi, raja, lan patih praja. Pratapan ingkang misuwur inggih menika: # Grojogan Madakaripura...) Tenger: Besutan visual

11 Mèi 2024

7 Mèi 2024

5 Mèi 2024

  • 06.445 Mèi 2024 06.44Djudju Djauhari (sa | besut) ‎[1.078 bèt]175.158.50.6 (parembugan) (Kaca anyar: Tengah peuting, keur jemplang-jempling. Kuring nyaring, teu genah cicing... Saha nu teu wanoh kana éta lagu. Ieu lagu ”Hariring Kuring” téh masih kénéh populér tug nepi ka kiwari. Di satukangeuanana, nya Djudju Djuhari suargi nu nganggit éta lagu téh. Djudju téh komponis nu sarwa bisa, tur geus nganggit pirang-pirang tembang, ti mimiti pop Sunda, pop Indonésia, Sériosa, Keroncong, lalaguan keur barudak, nepi ka kasidah. Djudju Juhari lahir di garut, 6 Juni 1924. Ti...) Tenger: Besutan visual: Ganti

4 Mèi 2024

3 Mèi 2024

1 Mèi 2024

30 April 2024