Naraguna:TracySurya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Babel:
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-1This user can contribute with a basic level of English.


Nami kula Theresia Suryati, lair lan manggen ing Magelang.
Kula mlebet dados panganggé punika amargi pengen nyinaoni lan nambah kawruh basa Jawi.
Mugi-mugi Wikipédia basa Jawi tambah pepak artikelipun lan tambah kathah pengagemipun.

Aksara Jawa[besut | besut sumber]

ꦤꦩꦶ ꦏꦸꦭ ꦛꦺꦫꦺꦱꦶꦪ ꦱꦸꦂꦪꦠꦶ꧈​ ꦥꦔꦁꦒꦺ ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦝꦶ ꦪ ꦧꦱ ꦗꦮꦶ ꦮꦶꦮꦶꦠ꧀ ꦠꦲꦸꦤ꧀ ꧇꧒꧐꧐꧗꧇​꧉​

Pranala wigati[besut | besut sumber]

Bintang WikiJv[besut | besut sumber]

Piranti[besut | besut sumber]

1000 suntingan anonim pungkasan
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidhata
A
Besutan awujud kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Besutan cilik
b
Besutan diayahi bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt
Halaman yang dipantau sementara

14 Mèi 2021

13 Mèi 2021

12 Mèi 2021

11 Mèi 2021

10 Mèi 2021

9 Mèi 2021

8 Mèi 2021


1000 artikel anyar