Panambahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Panambahan iku operasi aritmatika dhasar. Panambahan awujud penambahan saklompok wilangan utawa luwih dadi siji wilangan wujud gunggung saka wilangan-wilangan iku.

Conto operasi panambahan[besut | besut sumber]

Panambahan wilangan bulat[besut | besut sumber]

Panambahan pecahan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]