Panambahan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Panambahan iku operasi aritmatika dhasar. Panambahan awujud penambahan saklompok wilangan utawa luwih dadi siji wilangan arupa gunggung saka wilangan-wilangan iku.

Conto operasi panambahan[besut | besut sumber]

Panambahan wilangan bulat[besut | besut sumber]

Panambahan pecahan[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panambahan&oldid=1031444"