Menyang kontèn

Panambahan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Panambahan iku operasi aritmatika dhasar. Panambahan awujud penambahan saklompok wilangan utawa luwih dadi siji wilangan wujud gunggung saka wilangan-wilangan iku.

Conto operasi panambahan[besut | besut sumber]

Panambahan wilangan bulat[besut | besut sumber]

Panambahan pecahan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]