Paran

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Paran [1] iku operasi aritmatika dhasar arupa walikan saka operasi tangkaran. Operasi paran iki dinotasèkaké kanthi tandha (÷) (division) utawa / (slash).

Yèn operasi tangkaran c ping b padha karo a dirumusaké minangka

kanthi b ora olèh angka nol, mula operasi paran a dipara b padha karo c, dirumusaké minangka

Jinis-jinis paran[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Kamus Basa Jawa Balai Basa Yogyakarta Penerbit Kanisius Yogyakarta kaca 574 ISBN 979-672-990-3

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paran&oldid=960647"