Pangurangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pangurangan iku salah siji saka papat operasi dhasar aritmatika, lan sejatiné minangka walikan saka operasi panambahan. Operasi pangurangan dinyatakaké nganggo tandha minus sajeroning notasi infix, kanthi wangun rumus: