Pangurangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pangurangan iku salah siji saka papat operasi dhasar aritmatika, lan sejatiné minangka walikan saka operasi panambahan. Operasi pangurangan dinyatakaké nganggo tandha minus jroning notasi infix, kanthi wangun rumus:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pangurangan&oldid=833286"