Kitab Wilangan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Wilangan)
Disambig.svg

Kitab Wilangan iku kitab Tanakh lan Torèt sing kaping papat. Kitab iki nyaritakake paristiwa-paristiwa sing dialami déning bangsa Yahudi nalika 38 taun lawase ana ing padang pasir.

Ing basa Ibrani, kitab iki diarani be-midbar, sing tegese “laladan liar”, tetembungan pratama kitab iki. Banjur tembung wilangan iku pertalan saka septuaginta, numeri, bab cacah jiwa bangsa Yahudi.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kitab_Wilangan&oldid=1050760"