Kitab Obaja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Obaja)
Jump to navigation Jump to search

Kitab Obaja sing cekak iki olèhé nulis ora dingertèni kapan sawisé kutha Yerusalem dibedhah ing taun 586 SM. Edom musuh bebuyutan bangsa Yehuda, senang banget; kabèh padha ngréwangi musuh lan ngrampok Yerusalem.

Nabi Obaja ngramal yèn bangsa Edom bakal didendha ing Gusti lan direbut tanahé kaya bangsa-bangsa liyané sing mungsuhi Israèl.