II Tesalonika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Layang Paulus marang para jemuwah ing Tesalonika II iku terusané layang Paulus marang para jemuwah ing Tesalonika sing kapisan.

Isi[besut | besut sumber]

  • Pambuka 1:1-2
  • Puji lan saran 1:3-12
  • Pamedaran praka rawuhé Gusti Yesus ing donya kanggo kaping loro 2:1-17
  • Wejangan prakara kepriyé sajatiné wong Kristen kudu tumingkah 3:1-15
  • Pamuput 3:16-18