Kitab Barukh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kitab Barukh iku kitab Alkitab sing kagolong Deuterokanonika. Dadi kitab iki asliné ing basa Ibrani ora ana. Sing ana mung versi basa Yunani sajeroning Septuaginta.

Kutipan saka Kitab Barukh sajeroning Prajanjian Anyar[besut | besut sumber]

Isi[besut | besut sumber]

  • 1:1-14 Pambuka
  • 1:15-2:10 Ngaku dosa
  • 2:11-3:8 Donga pangampunan
  • 3:9-4:14 Sasambatan kawicaksanan
  • 4:5-5:9 Wejangan kanggo wong sing dibuwang