Kitab Barukh

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Kitab Barukh iku kitab Alkitab sing kagolong Deuterokanonika. Dadi kitab iki asliné ing basa Ibrani ora ana. Sing ana mung versi basa Yunani sajroning Septuaginta.

Kutipan saka Kitab Barukh sajroning Prajanjian Anyar[besut | besut sumber]

Isi[besut | besut sumber]

  • 1:1-14 Pambuka
  • 1:15-2:10 Ngaku dosa
  • 2:11-3:8 Donga pangampunan
  • 3:9-4:14 Sasambatan kawicaksanan
  • 4:5-5:9 Wejangan kanggo wong sing dibuwang
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kitab_Barukh&oldid=1032820"