Kitab Barukh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kitab Barukh iku kitab Alkitab kang kagolong Deuterokanonika. Dadi kitab iki asliné ing basa Ibrani ora ana. Sing ana mung versi basa Yunani sajeroning Septuaginta.

Kutipan saka Kitab Barukh sajeroning Prajanjian Anyar[besut | besut sumber]

Isi[besut | besut sumber]

  • 1:1-14 Pambuka
  • 1:15-2:10 Ngaku dosa
  • 2:11-3:8 Donga pangampunan
  • 3:9-4:14 Sasambatan kawicaksanan
  • 4:5-5:9 Wejangan kanggo wong kang dibuwang