II Yohanes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Layang Yohanes kang kapindho iki ditulis déning "pamimpin jemuwah" marang "Ibu kang dipilih déning Allah" lan marang para putra kang kinasih. Mbokmenawa kang dikarepaké iku para anggota jemuwah.

Ing sajeroning layang kang cekak iki sang panulis layang njaluk rong prakara:

  • Pisan, supaya padha ngasihi ing wong liya.
  • Pindho, supaya padha waspadha marang guru-guru palsu lan ajaran-ajaran guru-guru iku.

Isi[besut | besut sumber]

  • Pambuka1-3
  • Bab wigatining kasih 4-6
  • Ngélikaké bab ajaran-ajaran kang salah 7-11
  • Panutup 12-13