Injil Yohanes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Injil Yohanes bab 1 ayat 1-5
Injil Yohanes bab 3 ayat 16

Injil Yohanes, iku kitab Injil sing kaping papat. Injil iki béda dhéwé karo telung Injil liyané sing padha-padha diarani Injil sinoptis (ringkesan carita). Injil Yohanes sipaté ora sinoptis nanging falsafi. Gusti Yesus dipadhaaké karo "Sabdaning Gusti sing wis dadi daging".

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Injil_Yohanes&oldid=1054076"