Layang Paulus Roma

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Layang Paulus Roma, iku pakumpulané layang rasul Paulus marang para jumuwah ing kutha Roma. Kitab iki bagéyan saka Prajanjian Anyar.