Hosea

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Hosea sing tegesé kaslamatan, iku nabi sing muncul sawisé Nabi Amos. Dhèwèké asalé saka karaton lor: Israèl.

Hosea kotbah marang wong-wong Israèl sadhurungé karaton iki dibedhah ing taun 721 SM. Hosea prihatin banget mikiraké kahanan wong Israèl, kabèh padha ora setya marang Gusti Allah. Hosea madhakaké iki karo wong wadhon sing ora setya marang bojoné.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hosea&oldid=1054140"