Torèt

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Kitab Torèt (Ibrani תּוֹרָה), iku limang kitab pratama Alkitab sing miturut tradhisi ditulis déning Nabi Musa. Kitab iki uga diarani Pentateuch ing basa Yunani.

Kitab-kitab Torèt:

  1. Purwaning Dumadi
  2. Pangentasan
  3. Kaimaman
  4. Wilangan
  5. Andharaning Torèt
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Torèt&oldid=1054062"