Torèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kitab Torèt (Ibrani תּוֹרָה), iku limang kitab pratama Alkitab sing miturut tradhisi ditulis déning Nabi Musa. Kitab iki uga diarani Pentateuch ing basa Yunani.

Kitab-kitab Torèt:

  1. Purwaning Dumadi
  2. Pangentasan
  3. Kaimaman
  4. Wilangan
  5. Andharaning Torèt