Layang Paulus Filipi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Filipi)

Layang Paulus Filipi, iku layang-layangé rasul Paulus marang jemuwah ing kutha Filipi, Yunani.

Uga delengen[besut | besut sumber]