Layang Paulus Filipi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Filipi)
Jump to navigation Jump to search

Layang Paulus Filipi, iku layang-layangé rasul Paulus marang jemuwah ing kutha Filipi, Yunani.

Uga delengen[besut | besut sumber]