Layang Paulus Kolose

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Layang Paulus Kolose, iku layang-layangé rasul Paulus marang jemuwah ing tlatah Kolose, Yunani.