III Yohanes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Layang Yohanes kang kaping telu iki ditulis déning sawijining "pamimpin jemuwah" marang sesepuh liyané kang diarani Gayus. Panulis layang iki muji Gayus amarga gawéyané ngréwangi wong-wong Kristen liyané. Dhèwèké uga ngélikaké Gayus supaya waspadha karo sawijining wong kang jenengé Diotrefes.

Isi[besut | besut sumber]

  • Pambuka1-4
  • Gayus dipuji 5-8
  • Diotrefes disalahaké 9-10
  • Demetrius dipuji 11-12
  • Panutup 13-15