III Yohanes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Layang Yohanes sing kaping telu iki ditulis déning sawijining "pamimpin jemuwah" marang sesepuh liyané sing diarani Gayus. Panulis layang iki muji Gayus amarga gawéyané ngréwangi wong-wong Kristen liyané. Dhèwèké uga ngélikaké Gayus supaya waspadha karo sawijining wong sing jenengé Diotrefes.

Isi[besut | besut sumber]

  • Pambuka1-4
  • Gayus dipuji 5-8
  • Diotrefes disalahaké 9-10
  • Demetrius dipuji 11-12
  • Panutup 13-15
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=III_Yohanes&oldid=1050709"