Masmur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Masmoer 1.jpg

Kitab Masmur saka basa Ibrani: mizmor utawa kerep ditulis mitsmor. Ing pira-pira basa Éropah kitab iki diarani "Psalm" sing dijupuk saka basa Yunani: "Psalmos". Ing basa Melayu kitab iki diarani kitab Zabur, saka basa Arab.

Masmur iku buku kidung-kidung. Katonané yasané Ratu Dawud. Gusti Yesus uga akèh ngasta ayat-ayat Masmur.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Masmur&oldid=1106167"