Masmur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Zabur)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Masmoer 1.jpg

Kitab Masmur saka basa Ibrani:תהילים mizmor utawa kerep ditulis mitsmor. Ing sawetara basa Éropah kitab iki diarani "Psalm" kang dijupuk saka basa Yunani: "Psalmos". Ing basa Melayu kitab iki diarani kitab Zabur, saka basa Arab.

Masmur iku buku kidung-kidung. Katonané kitab iki yasané Ratu Dawud. Gusti Yèsus uga akèh ngasta ayat-ayat Masmur.