Kitab Yesus bin Sirakh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Kitab Yesus bin Sirakh (Latin: Ecclesiasticus) iku, sawijining kitab Alkitab sing kagolong kitab Deuterokanonika. Dadi tegesé kitab iki ora ana versi asliné ing basa Ibrani. Sing ana mung versiné ing basa Yunani sajeroning Septuaginta.

Isiné kitab iki iku ya ajaran etika, dadi bab tingkah laku sing becik lan budi pekerti.